Renoviranje škole u Bogavi

“U isturenom odeljenju naše škole u Bogavi u periodu 06.06.2020. do 16.06.2020. godine rekonstruisani su stari podovi i postavljen laminat,okrečena je unutrašnjost škole,postavljena Led rasveta i okrečena spoljna fasada škole. Vrednost radova je oko 600.000,00 dinara. Nakon nabavke novog nameštaja, nabavke IT opreme i zamene stolarije pre nekoliko meseci u ukupnoj vrednosti od oko 650.000,00 dinara, škola je dobila potpuno nov izgled. Naši učenici i radnici škole će imati bolje i modernije uslove za obrazovanje i rad”, navodi direktor Danijel Nešić.

Direktor navodi da je ova investicija realizovana u saradnji sa lokalnom samoupravom Opštine Despotovac koja je odobrila sredstva, resornim ministarstvom i meštanima mesne zajednice Bogava.

“Ovo je jedan lep primer saradnje škole, ministarstva, lokalne samouprave i mesne zajednice, a sve u cilju poboljšanja uslova rada učenika u našoj školi. Sa nadom da će narednih godina u našoj školi u Bogavi biti veći broj učenika. Iskoristio bih priliku da se zahvalim predsedniku Opštine Despotovac Nikoli Nikoliću i predsdniku Skupštine Opštine doktoru Zlatku Marjanoviću, koji su uvek imali sluha za našu školu i koji su uvek pružali podršku svim našim idejama i željama”, ističe direktor.

 

O nama Marina Veličković

Proverite još

PREVENTIVNI PREGLEDI U DOMU ZDRAVLJA U DESPOTOVCU NEDELJA 21.APRIL  

U nedelju 21. aprila 2024. godine, u Domu zdravlja u Despotovcu biće organizovani preventivni pregledi. …