Domu zdravlja u Despotovcu donirana zaštitna oprema

Domu zdravlja u Despotovcu donirana zaštitna oprema

Iako je vanredno stanje ukinuto, epidemija još uvek traje, pa Domu zdravlja u Despotovcu i dalje pristižu donacije u vidu zaštitne opreme za medicinske radnike. Zahvaljujemo se:

-CCS Solutions koji je donirao 50 maski Domu zdravlja u Despotovcu u vrednosti od 300 evra, koje su namenjene ne samo za zaštitu od virusa i bakterija, već i za zaštitu od zagađenja, prašine, sitnih čestica, uz upotrebu odgovarajućih filtera čak i od radioaktivnih čestica: zelenamaska.rs

CSS Solutions je do sada donirao maske zdravstvenim ustanovama u Beogradu, Novom Sadu, Кikindi, Zrenjaninu, Valjevu i Кragujevcu.

“Čast nam je bila da Domu zdravlja u Despotovcu uručimo donaciju i da zdravstvenom osoblju pomognemo u borbi protiv korona virusa”, navodi Marko Radović, a kako kaže Marina Srdić iz iste firme, nastaviće se sa akcijom doniranja zdravstvenim ustanovama u Srbiji, i da im je jako drago što su u prilici da pomognu zdravstvenim radnicima, koji ulažu ogromne napore u borbi protiv opakog virusa.

– Nevladinoj organizaciji “Pokrivalice”, odnosno Ani i Jelici, krojačicama i dizajnerkama, koje su Domu zdravlja donirale 50, a sada još 100 zaštitnih maski, koje mogu da se peru i ponovo upotrebljavaju.

-4U pharma, švajcarskoj kompaniji, koja je stacionaru pri Domu zdravlja donirala 35 zaštitnih vizira.

Upućujemo zahvalnost i Saši Đorđeviću, profesoru u Tehničkoj školi, koji je bio posrednik u realizaciji ove donacije.

O nama admin

Proverite još

ODRŽANA OBUKA MLADIH ZA PRIMENU TEHNIKA NENASILNE KOMUNIKACIJE I MIRNOG REŠAVANjA SUKOBA

Juče je u okviru ,,Karavana tolerancije“, u Tehničkoj školi Despotovac, održana obuka mladih za primenu …