Toplovod stiže u Osnovnu školu

Direktor Osnovne škole ,,Despot Stefan Visoki“  Tomica Simić, podelio je sa nama fotografije radova na postavljanju cevi za toplovod, kojim će se povezati podstanica u Osnovnoj školi i kotlarnica Tehničke škole.

Ovo je samo deo radova koji će se u ovoj godini sprovesti, a o kojima smo već pisali u prethodnim objavama vezanim za izgradnju kotlarnice. Direktor naglašava da je ovaj projekat od velike važnosti za ceo grad Despotovac, a imajući u vidu energetsku efikasnost i smanjenje troškova grejanja škole, ističe još veću važnost za samu Osnovnu školu.

Završetkom svih radova i puštanjem u rad toplane, troškovi grejanja će se značajno redukovati jer će se istim sistemom objedinjeno grejati nekoliko ustanova u Despotovcu.

Veliki problem za učenike Osnovne škole jeste i nemogućnost zagrevanja Hale sportova, gde se u prepodnevnim časovima vrši nastava fizičkog vaspitanja. Ovim projektom ujedno će i taj dugogodišnji problem biti rešen.

Ekipa gradskih vesti se zahvaljuje na fotografijama uz želju da i u narednim danima beležimo kontinuitet radova sve do samog završetka istih.

O nama Marina Veličković

Proverite još

OBAVEŠTENJE: Obustava vodosnabdevanja

Zbog kvara koji je nastao u Cerju, bez vode će ostati korisnici u ulici Stevana …