Posle skoro tri decenije PONOVO RADI BIOSKOP

Obaveštavamo naše sugrađane da je posle skoro 30 godina višenamenska sala Centra za kulturu ponovo u funkciji, urađena po najvišim svetskim standardima. Svečano otvaranje sale biće 16. juna povodom obeležavanje Dana opštine, kada ćete ćete biti u prilici da prisustvujete prikazivanju prvog filma – komedije “Sluga”. Projekcija filma je u digitalnoj tehnici – besplatna je za građane, a termini projekcije su od 18, 20 i 22 časa.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, termin od 18 časova će biti predviđen za porodice sa decom i starije, od 20 časova za osobe sa pozivnicama, a od 22 časa za tinejdžere i mlađu populaciju.

Molimo vas da, zbog velike zainteresovanosti, svoje mesto rezervišete do ponedeljka u 12 časova na sledeći broj telefona: 065/611-04-75.

Iskoristili bi priliku da se u svoje ime, u ime naših pratilaca i svih građana opštine Despotovac zahvalimo lokalnom rukovodstvu, posebno predsedniku Opštine Nikoli Nikoliću, predsedniku Skupštine Opštine doktoru Zlatku Marjanoviću i pomoćniku predsednika Opštine Goranu Milojkoviću, koji su svojim zalaganjem i upornošću uspeli da konačno kulturni život vrate u opštinu Despotovac.

Ovo je veliki događaj za sve nas, jer smo dobili jednu od najsavremenijih sala u zemlji, koja će se osim za projekcije filmova koristiti za izvođenje predstava, koncerata i mnogih drugih sadržaja za sve generacije i biti središte svih kulturnih dešavanja u našoj opštini.

 

O nama Marina Veličković

Proverite još

OBAVEŠTENJE O ISKLJUČENJU ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA 20. JUN

Elektrodistribucija obaveštava da će zbog seče rastinja ispod DV 10 kv Virine – Ćuprija, dana …