OSMACI OŠ DESPOT STEFAN VISOKI POSETILI TEHNIČKU ŠKOLU

Danas, 12. aprila 2024. godine, učenici osmog razreda Osnovne škole Despot Stefan Visoki iz Despotovca, zajedno sa svojim nastavnicima, imali su priliku da posete srednju Tehničku školu u Despotovcu, gde su se upoznali sa ponudom obrazovnih programa i prostorijama škole.

Đake osmake despotovačke škole su u sali Tehničke škole ugostili direktor ove škole, Dobrica Stojanović i profesor Danijel Lekin, oni su održali prezentaciju o obrazovnom programu, mogućnostima koje škola pruža i perspektivama nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja. Učenici su imali priliku da čuju o značaju obrazovanja u ovoj školi i kako im odabrani programi mogu pomoći u razvoju karijere u različitim oblastima.

Nakon prezentacije, osmaci su imali priliku da obiđu prostorije škole i upoznaju se sa opremom i resursima koji će im biti na raspolaganju ukoliko upišu ovu školu, kako bi dobili bliži uvid u atmosferu i iskustvo koje škola pruža.

O nama M. L.

Proverite još

UPOZORENJE O UTICAJU VANREDNE/OPASNE VREMENSKE POJAVE

Republički hidrometeorološki zavod, Centar za hidrometeorološki sistem rane najave i upozorenja upozorava o mogućoj opasnoj …