OPŠTINA DESPOTOVAC POTPISALA UGOVOR ZA PROJEKAT DIGITALNE PISMENOSTI MLADIH

U sredu, 29. maja, u Palati Srbija u Beogradu, je Opština Despotovac u saradnji sa Sportskom organizacijom Despotovac i Kancelarijom za mlade potpisala Ugovor sa Ministarstvom turizma i omladine, za finansiranje projekta digitalne pismenosti mladih u iznosu od 1.500.000,00 dinara u okviru projekta “Omladinski klub Despotovac – digitalne veštine za mlade”.
Svečanom potpisivanju ugovora su ispred Opštine Despotovac prisustvovali šef kabineta predsednika Opštine, Goran Milojković, direktor Sportske organizacije Despotovac, Igor Stojanović i koordinator Kancelarije za mlade Nenad Božić. Ispred resornog ministarstva ugovor je potpisala pomoćnica ministra Ivana Antonijević.
Realizacija projekta je planirana za period od 10. juna do 10. decembra 2024. godine, a cilj je poboljšanje kvaliteta života mladih iz opštine Despotovac, povećanjem njihovih digitalnih kompetencija za lični razvoj, sa osvrtom na digitalni aktivizam i omladinski rad kao alat za rešavanje svakodnevnih problema i potreba mladih.

O nama M. L.

Proverite još

PREMIJERA DEČIJE PREDSTAVE “HOBIT” U DESPOTOVCU

U petak, 14. juna, u 20:00 časova, u sali Centra za kulturu „Sveti Stefan, despot …