Obaveštenje: Javni uvid u nacrt prostornog plana Republike Srbije

JAVNI UVID
U
NACRT PROSTORNOG PLANA REPUBLIKE SRBIJE
OD 2021. DO 2035. GODINE
I
IZVEŠTAJ O STRATEŠKOJ PROCENI UTICAJA
PROSTORNOG PLANA REPUBLIKE SRBIJE OD 2021. DO 2035. GODINE NA ŽIVOTNU SREDINU

JAVNI UVID u nacrt Prostornog plana Republike Srbije od 2021. do 2035. godine (u daljem tekstu: Nacrt prostornog plana) i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana Republike Srbije od 2021. do 2035. godine na životnu sredinu (u daljem tekstu: Izveštaj o strateškoj proceni uticaja), održaće se OD 5. APRILA DO 5. MAJA 2021. GODINE U TRAJANJU OD 30 DANA. Nacrt prostornog plana sa kompletom referalnih karata i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće izloženi u analognom formatu svakog radnog dana u sedištima upravnih okruga, odnosno u digitalnom formatu na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kao i na internet stranicama upravnih okruga i jedinica lokalne samouprave.

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu dostaviti u pisanoj formi u toku trajanja javnog uvida, zaključno 5. maja 2021. godine, i to: jedinicama lokalne samouprave ili direktno Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektoru za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd. Primedbe mogu biti, kao prilog, dostavljene i elektronskom poštom na e-mail pprs@mgsi.gov.rs.

Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće dostupni građanima opštine Despotovac na uvid utorkom i četvrtkom u periodu OD 11 ČASOVA DO 14 ČASOVA u zgradi Opštinske uprave Despotovac, Službi za poslove urbanizma i građevinarstva, prizemlje, kancelarija broj 13.
Predmetni materijali biće dostupni javnosti i na internet adresi Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture:
https://www.mgsi.gov.rs/cir/dokumenti-list/137/180

O nama Marina Veličković

Proverite još

TRIBINA U ZNAK SEĆANJA NA RAT NA KOSOVU

Narodna biblioteka ,,Resavska škola”, u petak, 12. aprila, sa početkom od 19 časova, organizuje tribinu …