Naprednjaci u Despotovcu obeležili krsnu slavu Sveta Petku

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Despotovcu je, u skladu sa običajima i tradicijom, danas obeležio svoju krsnu slavu Sveta Petku, uz prisustvo članova, simpatizera i koalicionih partnera.

Domaćin ovogodišnje slave bio je Nikola Milošević, a kolač za narednu godinu predao je Danijelu Nešiću.

“Svim članovima, simpatizerima i prijateljima Srpske napredne stranke želim srećnu slavu Sveta Petku i želim da budemo vredni kao što smo bili do sada.  Period iza nas je bio jako uspešan, a u narednom ćemo se truditi da budemo još uspešniji i bolji, za dobrobit naše opštine i naših građana. Zbog trenutne epidemiološke situacije ovaj praznik obeležavamo skromno, ali se nadam da ćemo naredne godine slavu obeležiti onako kao što smo je obeležavali nekih prethodnih godina, u mnogobrojnijem sastavu”, istakao je Nikolić, predsednik Opštinskog Odbora Srpske napredne stranke u Despotovcu, koji je zatim svim prisutnima poželeo pre svega dobro zdravlje, sreću i uspeh.

Izjavu predsednika opštine Nikole Nikolića, predsednika Skupštine Opštine – doktora Zlatka Marjanovića i zamenika predsednika opštine Nenada Jovanovića možete poslušati u videu ispod teksta.

O nama Marina Veličković

Proverite još

PREVENTIVNI PREGLEDI U DOMU ZDRAVLJA U DESPOTOVCU NEDELJA 21.APRIL  

U nedelju 21. aprila 2024. godine, u Domu zdravlja u Despotovcu biće organizovani preventivni pregledi. …