NAGRADE NAJISTAKNUTIJIM ŠKOLARCIMA I PROFESORIMA POVODOM DANA SVETOG SAVE

Dan Svetog Save, 27. januar 2023. godine, obeležile su sve škole u opštini Despotovac organizovanjem prikladnog programa uz rezanje slavskog kolača. Nakon priredbi zvaničnici opštine Despotovac su dodelili nagrade najistaknutijim školarcima u našoj opštini, kao i njihovim profesorima.

 

Za postignute rezultate na školskim takmičenjima koja organizuju ministarstva Republike Srbije, uvrštena u kalendar školskih takmičenja Ministrstva prosvete, nagrađeno je trideset dva profesora i pedeset jedan učenik. Uz svečano uručenje diploma, koje je uručio predsednik opštine Despotovac, Nikola Nikolić, dodeljene su i novčane nagrade. Za prvo mesto na okružnim takmičenjima učenici su ostvarili pravo na trinaest hiljada, za drugo jedanaest, a za treće deset hiljada dinara. Nagrada za najbolji plasman u jednom takmičenju uvećana je za hiljadu dinara po svakom drugom predmetnom takmičenju. Profesorima su dodeljene novčane nagrade u iznosu od dvanaest hiljada dinara.

 

Učenike i profesore kojima su dodeljene nagrade za dan Svetog Save možete pogldati na sledećem linku: https://www.despotovac.rs/images/stories/Glasnik%20broj%201%20-%202023.pdf

 

O nama M. L.

Proverite još

ODRŽANA 67. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE DESPOTOVAC

Danas je održana 67. sednica Opštinskog veća opštine Despotovac, u Maloj sali Opštinske uprave. Sednicom …