Ministar Branko Ružić otvorio kancelariju Opštinskog odbora SPS-a u Despotovcu

U utorak, 16.novembra 2021.godine u Despotovcu su otvorene prostorije Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije. Kancelariju je svečano otvorio Branko Ružić – prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije, Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i potpredsednik Socijalističke partije Srbije.

“Drago mi je što posle par godina naš Opštinski odbor ima ovakve prostorije. Posebno mi je drago što ih je otvorio Branko Ružić, što je ustvari dokaz koliku podršku imamo, što ne samo da je značajno za naš odbor nego i za našu opštinu uopšte. Sredstvima Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja renovirana je škola u Sladaji, u toku su radovi i u Osnovnoj školi “Despot Stefan Visoki”, a nadam se da će se nastaviti sa ulaganjem u infrastrukturu na svim nivoima obrazovanja i vaspitanja u Srbiji”, istakao je Mikica Obradović, predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije u Despotovcu.

Otvaranje stranačkih prostorija podržali su i koalicioni partneri, predsednik opštine Despotovac Nikola Nikolić, predsednik Skupštine Opštine – dr Zlatko Marjanović i zamenik predsednika opštine – Nenad Jovanović.

O nama Marina Veličković

Proverite još

ODRŽANA 67. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE DESPOTOVAC

Danas je održana 67. sednica Opštinskog veća opštine Despotovac, u Maloj sali Opštinske uprave. Sednicom …