U DOMU ZA STARA LICA U DESPOTOVCU PRVI PUT PROSLAVLJENA SLAVA USTANOVE

U ponedeljak, 12. februara 2024. godine, radnici i korisnici Doma za stara lica u Despotovcu su, prvi put od osnivanja, proslavili slavu ove ustanove, Sveta Tri Jerarha. Rezanju slavskog kolača i slavskom ručku su osim radnika i korisnika doma prisustvovali i predsednik Opštine Despotovac, dr Zlatko Marjanović kao i predsednik Skupštine opštine Despotovac, Nikola Nikolić.
„Starački dom u Despotovcu od svog osnivanja 2011. godine pa do sada nije imao svoju slavu, pa smo u dogovoru sa korisnicima i zaposlenima u staračkom domu odlučili da današnji praznik, Sveta Tri Jerarha, bude slava ove ustanove. Korisnici su imali potrebu da svešteno lice uđe u prostorije doma, što nikako nije novina, ali je proslavljanje slave prvi put ove godine obeleženo i tako će biti i u budućnosti“, rekla je i čestitala slavu svojim korisnicima i radnicima, direktorka Centra za socijalni rad i Doma za stara lica, Danijela Lukić.

O nama M. L.

Proverite još

UPOZORENJE O UTICAJU VANREDNE/OPASNE VREMENSKE POJAVE ZA 13. JUN

Republički hidrometeorološki zavod, Centar za hidrometeorološki sistem rane najave i upozorenja, upozorava o mogućoj opasnoj …