Sladaja: RADOVI U TOKU

U toku je rekonstrukcija mosta u Sladaji, odnosno radovi na zameni pločastog propusta na državnom putu IIA-186 u mestu Sladaja. Sa vama delimo fotografije izvođenja radova nastale tokom proteklog vikenda.

Rekonstrukcija ovog objekta (mosta) je samo deo planiranih radova, odnosno planirane kompletne rekonstrukcije puta Vodna- Кrepoljin, koja će se odvijati u drugoj polovini godine. U toku je izrada projektne dokumentacije.

Pored ovih radova, kako navode iz lokalne samouprave, u planu preduzeća ,,Putevi Srbije“ je i početak radova na deonici Vodna- Resavska pećina.

Predsednik Opštine Despotovac Nikola Nikolić i predsednik Skupštine Opštine doktor Zlatko Marjanović naveli su da su u opštini Despotovac intenzivirani radovi na infrastrukturi, koji praktično nisu ni prekidani tokom zimske sezone. U budućnosti će se raditi na unapređenju infrastrukture, a uz podršku resornog Ministarstva biće realizovano još mnogo planiranih projekata.

O nama Marina Veličković

Proverite još

Priprema sportskih terena za prolećnu sezonu

Sportska organizacija Despotovac je završila radove na prolećnom sređivanju sportskog kompleksa u Despotovcu. Tereni su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.