Скупштина општине Деспотовац добила свој дом

У Деспотовцу је 11. октобра ове године одржана седница Скупштине општине Деспотовац у новоопремљеној сали зграде Центра за културу.

Наиме, реч је о простору коју старији мештани Деспотовца знају као салу Комитета (Општинског комитета Савеза комуниста Србије), а у претходном периоду је наведени простор користилo више странка за свој рад.

Средствима Министарства државне управе и локалне самоуправе сала је опремљена неопходном информатичком опремом, радним столовима и фотељама за одборнике, а средствима Општине Деспотовац замењена су улазна и неколико дотрајалих врата, изведени неопходни молерски, санитарни и електро радови, како у сали, тако и у пратећим просторијама.

Овим је Скупштина општине Деспотовац добила нов простор у којем ће се седнице убудуће одвијати посредством коришћења најсавременије електронске технике захваљујући којој ће скуштински рад бити знатно лакши и ефикаснији.

Последњих неколико деценија Скупштина општине Деспотовац је своје седнице одржавала у Свечаној сали Народне библиотеке „Ресавска школа“ у којој ће се убудуће реализовати превасходно културни садржаји.

O nama Marina Veličković

Proverite još

SLOGA I ORLOVI U FINALU KUPA FSO DESPOTOVAC 2023/2024

U sredu, 29. maja, na stadionu FK “Sloga” u Despotovcu, sa početkom od 18:00h, će …