Rukovodstvo Lokalne samouprave Despotovac obišlo radove u Hali sportova

Rukovodstvo Lokalne samouprave Despotovac – predsednik opštine Despotovac Nikola Nikolić, predsednik Skupštine Opštine Despotovac – doktor Zlatko Marjanović i zamenik predsednika opštine Despotovac – Nenad Jovanović, zajedno sa direktorom Sportske organizacije Despotovac Igorom Stojanovićem, obišli su radove na rekonstrukciji Hale sportova.

Trenutno je u toku izvođenje radova na drugoj fazi projekta obnove sportskog objekta, koja obuhvata kompletnu zamenu parketne podloge u sportskoj hali, što podrazumeva zamenu kako same parketne podloge tako i kompletne konstrukcije ispod parketa. Prvobitno je prethodne godine u avgustu realizovana prva fazu projekta, koja je obuhvatila zamenu kompletnog osvetljenja novom led rasvetom.

Radovi su finansirani jednim delom iz sredstava Lokalne samouprave, jednim delom iz sredstava Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, kao delom i iz sredstava Evropskih fondova. U naredne dve nedelje se očekuje završetak svih radova, zajedno sa obeležavanjem parketa.

 

O nama Marina Veličković

Proverite još

26.11.2021. Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Despotovac

U Covid ambulanti pri Domu zdravlja u Despotovcu juče je obavljeno 70 pregleda. Za 45 …