PU “Rada Miljković” obeležila Dečiju nedelju

Predškolska ustanova “Rada Miljković” pod sloganom ”Podeljena sreća dva puta je veća” obeležila je nedelju posvećenu deci. Sve dečije aktivnosti sprovedene su uz poštovanje propisanih mera i preporuka.

U ovoj Ustanovi je svaki dan posvećen deci, ali Dečija nedelja je period kada oni pokažu svoja znanja o sportu, zaštiti životne sredine, obrazovanju, solidarnosti, toleranciji i pre svega drugarstvu, i sve to kroz prizmu njihovih prava.

Deca su učestvovala u raznim aktivnostima, takmičarskim igrama, izradi likovnih i drugih radova. Takođe, učestvovala su u humanitarnoj akciji pod nazivom “Poklanjamo s ljubavlju”,  gde je zadatak odraslih bio da doniraju sapune, četkice, paste, šampone i drugi higijenski pribor na trijažnom punktu u vrtiću, dok su deca imala zadatak da osmisle likovne radove sa svojim vaspitačima, a sve će biti dostavljeno deci koja imaju poteškoća u razvoju i deci bez roditeljskog staranja.

Obeležavanju sportskog dana prisustvovali su i iz školice sporta – Mali Despoti, koji su imali prilike da pokažu svoje sportsko umeće.

O nama Marina Veličković

Proverite još

UPOZORENJE O UTICAJU VANREDNE/OPASNE VREMENSKE POJAVE

Republički hidrometeorološki zavod, Centar za hidrometeorološki sistem rane najave i upozorenja upozorava o mogućoj opasnoj …