Naprednjaci u Despotovcu obeležili krsnu slavu Sveta Petku

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Despotovcu je, u skladu sa običajima i tradicijom, danas obeležio svoju krsnu slavu Sveta Petku. Tom prilikom je u novim prostorijama stranke, uz prisustvo članova i simpatizera, kao i predstavnika drugih političkih partija presečen slavski kolač. Stranačkoj slavi prisustvovalo je rukovodstvo lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine Nikolom Nikolićem.

Domaćin ovogodišnje slave bio je Nenad Živković, a kolač za narednu godinu predao je Nikoli Miloševiću.

Prisutnima se obratio predsednik opštine Despotovac i predsednik Opštinskog odbora SNS-a u Despotovcu – Nikola Nikolić, koji se zahvalio svima što su došli na skromno obeležavanje ovog važnog praznika.

“Svim prijateljima i članovima Srpske napredne stranke želim srećnu slavu Sveta Petku i želim da budemo vredni kao što smo bili do sada.  Period iza nas je bio jako uspešan, a u narednom ćemo se truditi da budemo još uspešniji i bolji, za dobrobit naše opštine i naših građana. Zbog trenutne epidemiološke situacije ovaj praznik obeležavamo skromno, ali se nadam da ćemo naredne godine slavu obeležiti onako kao što smo je obeležavali svih prethodnih godina, u mnogobrojnijem sastavu”, istakao je Nikolić, koji je zatim svim prisutnima poželeo pre svega dobro zdravlje, sreću i uspeh.

O nama Marina Veličković

Proverite još

DOM UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA “SREĆNO” IZ ĆUPRIJE, PREDSTAVLJEN UČENICIMA OSNOVNIH ŠKOLA DESPOTOVAČKOG KRAJA

Dom učenika srednjih škola “Srećno” iz Ćuprije, predstavljen učenicima osnovnih škola u Velikom Popoviću, Plažanu, …