КСП “СТАН” ЈП: Апел

АПЕЛ ЗА РАЦИОНАЛНУ УПОТРЕБУ ВОДЕ У ПЕРИОДУ ПОВИШЕНИХ

ТЕМПЕРАТУРА У ЈУЛУ И АВГУСТУ 2022. ГОДИНЕ

КСП „СТАН“ ЈП Деспотовац је у претходном периоду, са повећањем дневних температура ваздуха, на основу сталног праћења количине дистрибуиране воде, регистровало два пута већу потрошњу, што указује на ненаменско трошење воде.

С обзиром на то да је пред нама период са изузетно високим дневним температурама ваздуха, када је потреба за водом знатно повећања, апелујемо на све суграђане да савесним и одговорним односом, рационално и наменски користе воду из градског водовода.

Позивамо све кориснике којима КСП „СТАН“ врши услугу испоруке воде да покажу одговорност и уздрже се од ненаменске потрошње воде.

КСП „СТАН“ ЈП Деспотовац има раумевања за повећану потребу за водом током лета, али активности као што су наводњавање башта и травњака, спортских терена, пуњење индивидуалних резервоара, бунара, базена, поливање и хлађење бетона, тераса, стаза и дворишта, прање возила, злоупотреба хидраната, пуњење фонтана и водоскока, представљају ненаменску и нерационалну потрошњу воде за пиће.

За несавесне и неодговорне кориснике подносиће се пријаве надлежној инспекцијској служби у циљу утврђивања прекршајне одговорности.

 

С поштовањем,

КСП СТАН ЈП ДЕСПОТОВАЦ

 

O nama Marina Veličković

Proverite još

ODRŽANE DVE PREDSTAVE ZA DECU U CENTRU ZA KULTURU U DESPOTOVCU

ODRŽANE DVE PREDSTAVE ZA DECU U CENTRU ZA KULTURU U DESPOTOVCU U četvrtak i petak, …