IZABRANO RUKOVODSTVO OPŠTINE DESPOTOVAC

U ponedeljak, 22. januara 2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Despotovac, održanoj u Sali Skupštine opštine, izabrano je rukovodstvo opštine Despotovac.

Sednicom Skupštine opštine na kojoj su, odbornici izabrani na poslednjim izborima, verifikovali svoje mandate i položili zakletvu, je predsedavala najstarija odbornica, Boriva Stanisavljević.

Odbornici Skupštine opštine Despotovac su najpre tajnim glasanjem izabrali Nikolu Nikolića sa liste „Aleksandar Vučić – Despotovac ne sme da stane“ za predsednika Skupštine opštine Despotovac, a Mikicu Obradovića sa liste „Ivica Dačić premijer Srbije“ za zamenika predsednika Skupštine opštine Despotovac.

Izabrani predsednik Skupštine opštine Despotovac je za sekretara Skupštine opštine predložio Gordanu Jablanović, koja je na tu funkciju izabrana jednoglasno.

Na predlog predsednika Skupštine opštine, Nikole Nikolića, za predsednika opštine Despotovac je od strane odbornika izabran dr Zlatko Marjanović, koji je za svog zamenika predložio Nemanju Radovanovića, a za članove Opštinskog veća Nenada Lukića, Vladana Jovanovića, Milenka Nikolića, Miodraga Panića i Bojana Stankovića. Odbornici su velikom većinom glasova podržali izbor dr Zlatka Marjanovića za predsednika opštine Despotovac kao i njegov tim koji će u narednom periodu voditi našu opštinu.

O nama M. L.

Proverite još

UPOZORENJE O UTICAJU VANREDNE/OPASNE VREMENSKE POJAVE ZA 13. JUN

Republički hidrometeorološki zavod, Centar za hidrometeorološki sistem rane najave i upozorenja, upozorava o mogućoj opasnoj …